Jaunumi

18. Baltijas Intelektuālās sadarbības konference "Enerģija nākotnes sabiedrībai"

18. Baltijas Intelektuālās sadarbības konference "Enerģija nākotnes sabiedrībai"

2023. gada 20.-21. aprīlī Rīgā, Latvijas Zinātņu akadēmijā notiks 18. Baltijas Intelektuālās sadarbības konference (BISK), kas pulcēs Baltijas jūras valstu zinātņu akadēmiju delegācijas.

18. BISK tēma šogad ir "Enerģija nākotnes sabiedrībai” un tajā tiks apspriesti dažādi atjaunīgās enerģijas iegūšanas veidi, enerģijas uzglabāšana, droša energoapgāde, efektīva un ilgtspējīga enerģijas izmantošana, aktualizējot arī sociālo zinātņu lomu enerģijas politikas veidošanā un īstenošanā. Konferencē tiks uzsvērta zinātnes nozīme un pievienotā vērtība sabiedrības ekonomiskā potenciāla vairošanā, dabas bagātību racionālā izmantošanā klimata pārmaiņu kontekstā.

Jāatzīmē, ka konferencē piedalīsies Eiropas zinātņu akadēmiju Konsultatīvās padomes (EASAC) Enerģētikas programmas direktors William Gillet, ES komisārs enerģētikas jautājumos Andris Piebalgs (2004-2009), enerģētikas politikas veidotāji, kā arī enerģētikas jomas uzņēmēji.

18. Baltijas Intelektuālās sadarbības konferences programma (pēdējās izmaiņas 18.04.2023.) 

REĢISTRĀCIJA

Konferences mājaslapa

SADARBĪBAS PARTNERI:

Olainfarm50GadiLogoKrasainsCMYK page 001b RTU latvenergo lv sauklis

 

Sīkāka informācija:: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

 

Lasīts 740 reizes
We use cookies
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies")