Jaunumi

Zemkopības ministrija izsludinājusi konkursu Sējējs 2023

Zemkopības ministrija izsludinājusi konkursu Sējējs 2023

Zemkopības ministrija izsludinājusi konkursu Sējējs 2023. Šogad konkursam aprit nozīmīga jubileja – “Sējējs” notiek 30. reizi.

Konkursa dalībniekus vērtēs deviņās nominācijās, kā arī tiks pasniegta balva par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā.

Konkursa dalībniekus kā katru gadu vērtēs arī nominācijā “Zinātne praksē un inovācijas”. Pieteikumus šai nominācijai jāiesniedz Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijā (LLMZA), Rīgā, Akadēmijas laukumā 1, 204. kabinetā, vai nosūta uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 16. jūnijam.

Konkursā “Sējējs 2023” septiņpadsmito gadu tiks pasniegta balva par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā. Pretendentus šai balvai var izvirzīt ZM un tās padotībā esošās iestādes, lauksaimnieku un pārtikas ražotāju nevalstiskās organizācijas un LLMZA. Pieteikt pretendentus balvai par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā (rakstisks pieteikums brīvā formā) var ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļā līdz 16. jūnijam.

Iepazīties ar konkursa nolikumu, vērtēšanas kritērijiem un citu ar konkursu saistīto informāciju, kā arī lejuplādēt pieteikuma veidlapas var “Sējējs” tīmekļvietnē www.sejejs.lv.

Avots: Izsludināts Zemkopības ministrijas konkurss “Sējējs 2023” – aicinām pieteikt dalībniekus, 2023. gada 27. aprīlis.

Lasīts 630 reizes
We use cookies
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies")