Aktualitātes

SAPEA ziņojuma "Vēža skrīninga uzlabošana Eriopas Savienībā" publicitātes pasākumi

SAPEA  ziņojuma "Vēža skrīninga uzlabošana Eriopas Savienībā" publicitātes pasākumi

Jaunākais SAPEA Pierādījumu pārskata ziņojums par vēža skrīninga uzlabošanu Eiropas Savienībā ir prezentēts vairākos pasākumos:

19. maijā SAPEA kopā ar Ungārijas Zinātņu akadēmiju organizēja hibrīdkonferenci “Vēža skrīninga uzlabošana Eiropas Savienībā” un tika prezentēts un apspriests ziņojums un galvenā zinātniskā padomdevēja grupas zinātniskais atzinums. Konferencē uzstājās galvenā zinātniskā padomniece vēža skrīninga jautājumos Éva Kondorosi, Džordžs Grifins (FEAM bijušais prezidents) un divi projekta vadītāji Rebeka Ficdžeralda (Kembridžas universitātes vēža profilakses profesore, Apvienotā Karaliste) un Harijs de Konings. (Erasmus MC universitātes medicīnas centra vadītāja vietnieks un sabiedrības veselības un skrīninga novērtēšanas profesors, Roterdama, Nīderlande).

Profesore Rebeka Ficdžeralda arī uzstājās ar prezentāciju ikgadējā zinātnes, tehnoloģiju un inovāciju sanāksmē Portugālē 18. maijā. Tas notika plenārsēdē par “vēža progresu un izaicinājumiem”, un tam var piekļūt šeit:


SAPEA darbiniekiem būs stends Lielbritānijas Vēža pētniecības asociācijas 60. gadadienas sanāksmē Notingemā no 26. līdz 28. jūnijam.  Lielbritānijas Vēža pētniecības asociācija aptver visus vēža izpētes aspektus un nodrošina forumu ideju un atklājumu apmaiņai, kas varētu būt vērsta uz pacientu ieguvumiem. Vairāk informācijas par pasākumu var atrast šeit: https://www.bacr.org.uk/event/bacr-60th-anniversary-meeting/bacr-60th-anniversary-meeting

We use cookies
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies")